Una gran tercera edició del Ral·li Motorland Classic Festival.

Bon temps i un fantàstic recorregut van ser els ingredients de què han gaudit els participants en la tercera edició del Ral·li Motorland Classic Festival, que ha aplegat 41 equips en una prova que ha tingut com a marc les activitats del Motorland Classic festival, a la localitat d'Alcanyís (Terol), els dies 25 i 26 d'octubre. RESULTATS.

La prova va arrencar des del pàdoc del circuit el dissabte a primera hora de la tarda i es van disputar dues de les tres seccions que componien el ral·li. Després de catorze trams cronometrats, els equips van finalitzar la jornada passada la mitjanit, amb molt cansament acumulat però amb ganes de continuar l'endemà.

2014 MOTORLAND 92014 MOTORLAND 8

A les 8.00 del diumenge va començar un altre cop l'activitat al pàdoc. Després del tram cronometrat del circuit GP, els participants van recórrer els últims quilòmetres de la prova, fins a finalitzar el ral·li amb un total de gairebé 500 km a l'esquena.

Amb canvis constants en la classificació, finalment l'equip Macho-Macho, amb Porsche 911, va guanyar la prova, i el tàndem Del Río-Margarit, amb Nissan 300, van ser els guanyadors en Grup A.

2014 MOTORLAND 12014 MOTORLAND 22014 MOTORLAND 32014 MOTORLAND 42014 MOTORLAND 52014 MOTORLAND 6